Neulonta Tilaajille

Hedelmä-villasukat ovat puutarhurin lempisukat – näin neulot Minttu Wikbergin suunnittelemat kirjoneulesukat

Syksy hedelmäsato inspiroi Minttu Wikbergin neulomaan Hedelmä-villasukat. Neulo nyt puutarhan mehukkaimmat herkut omiin villasukkiisi.

Neulesuunnittelija Minttu Wikbergin mielestä syksyllä parasta ovat sadonkorjuun herkut. Hän mietti sukkien kuvioaiheiksi myös sieniä ja kokeili mallia pelkistä omenista. Lopulta hän kuitenkin päätyi koko hedelmä­koriin täynnä omenia, päärynöitä, luumuja, kirsikoita ja kar­viaisia. Minttu pitää paljon kirjoneuleen suunnittelusta ja neulomisestä, joten se oli luonteva valinta tekniikaksi.

Minttu vinkkaa, että Hedelmä-villasukista saa leveämmän koon neulomalla ne paksummasta langasta, esimerkiksi Novitan 7 veljeksestä.

Lue myös: Nämä sukat ovat hitti vuodesta toiseen! Neulo perinteiset norjalaisvillasukat ohjeellamme

Hedelmä-villasukat
Sukkien varret ja päälliosa kuvioidaan hedelmäkuvioin ja pohjat ruuduin. © Niclas Mäkelä

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmä-villasukat ovat puutarhurin lempisukat – näin neulot Minttu Wikbergin suunnittelemat kirjoneulesukat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.