Neulonta Tilaajille

Jouluiset sydänsukat ovat ihana neuleprojekti ja mahtava lahjaidea

Perinteiset sydänsukat sopivat joulunaikaan, mutta niissä voi lämmitellä varpaitaan myös joulun jälkeen. Kaksivärinen kirjoneule on joutuisaa neuloa.

Sydämin koristellut puna-valkoiset sukat huokuvat perinteistä joulutunnelmaa. Yksinkertainen kirjoneulekuvio on helppo neuloa, ja langanjuoksut nurjalla jäävät lyhyiksi. Muista kuitenkin venytellä sukkaa puikoilla hieman, jotteivät langanjuoksut ala kiristämään.

Kuviosta tulee siisti, kun muistat lankadominanssin. Aseta langat sormelle niin, että dominoiva eli kuviolanka on lähempänä peukalohankaa ja pohjaväri lähempänä sormen kärkeä. Kuviolanka on koko ajan pohjavärin alapuolella. Kuviolanka haetaan siis työhön koko ajan kuviolangan alta ja pohjaväri vastaavasti kuviolangan päältä. Langat voivat olla koko ajan sormella samoilla paikoilla, niin ne eivät mene solmuun keskenään

Sydänsukkien lisäksi joulun alla ehtii vielä neuloa myös tähtisukat.

Sydänsukat

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jouluiset sydänsukat ovat ihana neuleprojekti ja mahtava lahjaidea

Sinun täytyy kommentoidaksesi.