Neulonta Tilaajille

Kauniit pintaneulesukat ilahduttavat pitkään – katso ohje

Samalla pintaneulekuviolla saa neulottua hauskasti toisiaan muistuttavat tiimisukat. Voit neuloa pintaneulesukkiin kuviota koko matkan varpaista varteen tai keskittyä vain varren koristeluun.

Tiina Kaarelan suunnittelemien Kreutzberg-sukkien kuviossa vuorotellaan oikeita ja nurjia silmukoita. Pientä lisätwistiä kauniiden pintaneulesukkien kuvioon tulee palmikkomaisilla silmukansiirroilla. Lilojen sukkien kukkamaisuutta on korostettu ompelemalla pintaan pikkuhelmiä.

Ohje on kirjoitettu pyöröpuikolle, mutta voit neuloa myös sukkapuikoilla: järjestä silmukat sukkapuikoille kärjen jälkeen siten, ettet joudu siirtelemään silmukoita puikoilta toiselle. Sukka neulotaan kärjestä varteen. Naisten sukissa palmikkoneule alkaa jo jalkapöydällä, mutta varressa palmikkoneuletta on vain etupuolella, miesten sukissa palmikoita neulotaan vasta varressa varren molemmin puolin. 

Jos pidät myös pitsistä, Niina Laitisen ihanat pitsisukat voisivat olla mieleesi. 

Kauniit pintaneulesukat 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kauniit pintaneulesukat ilahduttavat pitkään – katso ohje

Sinun täytyy kommentoidaksesi.