Neulonta Tilaajille

Neulekoulu: silmukoiden luominen neuloen

Silmukoiden luominen neuloen on nopea ja helppo tapa luoda aloitussilmukat. Reunasta tulee joustava ja siisti. Samalla tekniikalla voit tarvittaessa lisätä silmukoita työn reunaan.

Silmukoiden luominen neuloen on joustava, napakka ja siistin näköinen tapa luoda silmukat, joten se sopii lähes kaikkiin aloituksiin ja myös työn lopulliseksi reunaksi. Reunasta ei yleensä tule liian kireä, sillä neuloen tehdyt aloitussilmukat ovat samantapaiset kuin oikein silmukoin neulottu kerros.

Jos työhön tarvitsee lisätä useampia silmukoita työn reunaan kesken neuleen, esimerkiksi hihoja varten, tee se luoden lisäsilmukat neuloen. Silmukat on helppo luoda ja reunassa säilyy sama joustavuus kuin muussa neuleessa on.

Kun silmukat luo neuloen, reunasta tulee siisti.
Neuloen, luodusta aloitusreunasta tulee siisti ja joustava. © Anni Reenpää

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulekoulu: silmukoiden luominen neuloen

Lukija650900

Aivan upeeta. Olen aina halunnut tietää miten se tapahtuu, ku olen itseoppinut neuloja, niin välillä tulee kysymyksiä, eikä välttämättä löydä vastauksia.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.