Neulonta

Neulo lapselle huppari – 4 kivaa ohjetta!

Neulo lapselle lämmittävä huppari, joka sopii joka säälle. Kotiliesi kokosi yhteen neljä huppariohjetta, joista löytyy jokaiselle oma suosikki!

Huppari on oivallinen lahjaidea sukulaislapselle tai ystävälle. Jos aloitat sen neulomisen ajoissa, saat hupparista käytännöllisen lahjan vaikkapa pukinkonttiin.

Jos haluat, voit myös valmistaa pienelle tytölle kauniin hupullisen ponchon. Pitkähihaisessa ei aina tarvitse huppua, joten voit kokeilla merihenkisen raitajakun ohjetta, tai vaikkapa sinisen v-pääntien omaavaa jakkua.

Lue myös: neulo Vesseli-neulehuppari

Lapsen neulehuppari medaljonkipalmikoilla

Muhkeat medaljonkipalmikot koristavat hupparin yläosaa, ja niitä neulotaan myös raglanhihojen olkapäille. Edessä on napitettu halkio ja kengurutasku. Ohjeessa koot 5-8-vuotiaalle.

Palmikoista tulee näyttäviä, kun ne neulotaan tuhdista merseroimattomasta puuvillalangasta. Neuleessä käytetään joustin,- sileää,- sekä palmikkoneuletta.

Neulehuppari sopii arkivaatteeksi, mutta sitä voi hyvin käyttää myös juhlissa! Voit myös kiinnittää palmikoihin esimerkiksi pieniä lasi,- tai puuhelmiä.

Ohje: Lapsen neulehuppari medaljonkipalmikoilla

Lapsen huppari medaljonkipalmikoilla

Harmaa huppari villasta ja silkistä

Jakun pintaneuleessa muodostetaan nurjin silmukoin vinoja ruutuja sileälle neuleelle. Huppu neulotaan suoraan pään tielle. Ohjeessa koot 2-7-vuotiaalle ja langan lisäksi tarvitset myös 5 nappia.

Vinot ruutukuviot tekevät hupparin pinnasta eläväkuvioisen, joten tähän huppariin ei ihan heti kyllästy!

Ohjeessa on käytetty tummaa sekä vaaleaa harmaata, mutta voit halutessasi tehdä hupparista kokonaan yksivärisen. Neulehuppari sopii sekä tytöille että pojille.

Ohje: Harmaa huppari villasta ja silkistä

Harmaa huppari villasta ja silkistä

Hupullinen nappineule lehtikuviolla

Neuleen hihojen keskellä on lehtipitsikuviot, jotka antavat hupparille kauniin juhlaisan ilmeen. Muuten hihat ovat sileää nurjaa neuletta.

Huppari sopii loistavasti juhlaan sekä arkeen. Yhdistä esimerkiksi kauniiseen kukkamekkoon tai hameeseen. Tee neulehuppari lapsen lempivärillä ja neuleesta tulee tällöin takuuvarmasti yksi lapsen suosikeista!

Ohjeessa koot 0-7-vuotiaalle. Lanka on 80 % bambuviskoosia ja 20 % villaa.

Ohje: Tytön hupullinen nappineule lehtikuviolla

Huppari lehtikuviolla lapselle

Rento ja väljä Ollie-neulehuppari

Tämä huppari on helppo yhdistää lempifarkkuihin. Ollie-neulehuppari nousee nopeasti nuoren miehen tai naisen lempivaatteeksi neuleen mukavuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

Hupparin pintaa korostaa tyylikäs helmineule, mikä tekee neuleen pinnasta eläväisen näköisen. Hupparin saa puoliksi auki 22 cm pituisen vetoketjun avulla. Neulo neulehuppari lahjansaajan lempivärillä.

Aseta neule lopuksi oikeisiin mittoihin alustalle ja höyrytä kevyesti kostean harsokankaan läpi.

Ohje: punainen huppari pojalle

Rento ja väljä Ollie-huppari

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulo lapselle huppari – 4 kivaa ohjetta!

Mummo!!!!

Ei löydy pojan kuvioneule hupparia, vaikka kuvassa näkyy malli on kotiliesi lehdessä!? Olis pitänyt sellainen noloa!

Kotiliesi toimitus

Moi, tarkoitatko tässä jutussa olevaa harmaata kuviopintaista hupparia? Sen ohje löytyy, kun klikkaat kuvan yllä olevaa alleviivattua tekstiä Ohje: Harmaa huppari villasta ja silkistä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.