Neulonta

Varaudu viileään säähän ja neulo villasukat lapselle – neljä helppoa ohjetta

Lapsella on hyvä olla villasukat ympäri vuoden kaapissa viileän päivän varalle. Tee pienokaiselle tyylikkäät villasukat, joita kehtaa esitellä!

Villasukkien sijaan voit neuloa lapselle säärystimet, joissa ei tarvitse huolehtia jalan nopeasta kasvusta! Säärystimien neulomisessa onnistuu neulomisen vasta-alkajakin. Sumu-säärystimet neulotaan pehmeästä alpakkalangasta ja viimeistellään somilla ruusukkeilla.

Pienemmille taaperoille ja vauvoille voit tehdä suloisen liilat tossut, eläinaiheiset tossut, tai tummansiniset nappitossut.

Jos vanhat lempivillasukkasi on mennyt rikki, voit korjata villasukista säärystimet.

Lue myös: Virkkaa hauskat kärkitossut yhdessä illassa – paljon kokoja!

Kauniit Pitsi-villasukat alpakka-langasta

Kauniin harmaat Pitsi-villasukat neulotaan suloisen pehmeästä alpakkalangasta. Ohjeessa on kolme kokoa: 28/29, 30/31 ja 32/33.

Villasukan varsi on korkea, joten sukka suojaa myös pitkävartisissa kengissä. Varren voi halutessaan myös laittaa rullalle, jolloin siitä tulee nilkkamallinen.

Sukan nimitys tulee koristeellisesta varresta, jossa on eläväpintaista pitsineuletta. Voit myös lisätä pitsineuleen joukkoon kimaltavia paljetteja tai helmiä.

Ohje: Neulo villasukat tytölle

Harmaat Pitsi-villasukat lapselle

Norjalaiset villasukat lapsille ja aikuisille

Norjalaisneuleet ovat ajattomia klassikoita! Nappaa ohje lasten villasukkien neulomiseen. Sukkien yksityiskohta sijaitsee nilkassa, johon neulotaan jännä kuvio valkoisella langalla.

Pienen lapsen sukat on kokoa 4-6-vuotiaalle, ja ne on tehty iloisesta oranssista langasta ja koristelut valkoisella. Voit tehdä sukat myös eri värillä.

Ohjeessa on valmistusohjeet myös 8-10-vuotiaalle lapselle harmaasta langasta. Lisänä myös ohjeet aikuisten villasukkiin.

Ohje: Neulo norjalaiset villasukat lapsille ja aikuisille

Norjalaiset villasukat koko perheelle

Värikkäät villasukat koko perheelle

Iloisenväriset sukat lämmittävät ja piristävät pirteillä sävyillään. Kokoja löytyy nyt koko perheelle, joten voit neuloa sukat itselle tai lahjaksi läheiselle. Kuvan sukat ovat pinkkivihreät, mutta voit tehdä sukat myös omalla haluamallasi värillä. Sukissa on hauska raitakuvio, joka jatkuu nilkkaan asti.

Sukat on helppo tehdä ja ne viimeistellään kevyellä höyrytyksellä.

Ohje: Neulo värikkäät villasukat koko perheelle

Värikkäät villasukat koko perheelle

Kotilieden Kummikerhon ruudulliset villasukat

Kotilieden kummikerho on saanut oman nimikkosukkamallin. Pehmeät ja lämpimät sukat välittävät kodin lämpöä parhaimmillaan. Ohjeessa on neljä kokoa: 22/23, 30/31, 38/39 ja 44/45.

Sukat on tehty lämpimästä alpakkasukkalangasta, ja sukkaa koristaa hauska ruutukuvio, joka on tehty valkoisella langalla. Sukan varsi on lyhyehkö, mutta voit halutessasi jatkaa sitä puoleen sääreen asti.

Ohje: Neulo Kotilieden Kummikerhon villasukka

Kummikerhon ruudulliset punaharmaat villasukat

Kommentoi

Kommentoi juttua: Varaudu viileään säähän ja neulo villasukat lapselle – neljä helppoa ohjetta

Tette

Muutamassa kuvassa oli liian isot sukat lapsella. Sukan pitää istua jalkaan, että se tuntuu mukavalta kengässä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.