Ompelu Tilaajille

Kauniita unia unelmien yöpaidassa – ompele lapselle pitsein somistettu yömekko

Voiko ihanampaa olla kuin pitkä yömekko, jossa on paljon pitsiä ja hörhelöitä! Ompele lapselle suloinen yömekko tulostettavilla kaavoilla.

Ihanan nostalginen yömekko peittoaa jopa prinsessakuvioiset trikoopyjamat. Enää ei tarvitse houkutella lasta pukemaan pyjamaa, kun hän saa sujahtaa valkoiseen pitsiunelmaan.

Pitkän yömekon helmaan ommellaan röyhelö poimutetusta kaitaleesta, mutta hihansuut poimutetaan kuminauhalangalla. Helma ja hihansuut somistetaan vielä brodyyreillä tai pitseillä. Pääntielle pujotetaan kuminauha, joka poimuttaa sen kauniisti. Koristeeksi siihen sopii hyvin pitsin pätkästä taiteltu rusetti.   

Lasten yömekon materiaaliksi sopivat hyvin flanelli tai muut pehmeät puuvilla- ja pellavakankaat tai viskoosi, jotka ovat hengittäviä ja miellyttävän tuntuisia iholla. Ohut ja pehmeä trikoo toimii mallissa myös hyvin.

Naisen yöpaidan ohjeen ja kaavan löydät tästä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kauniita unia unelmien yöpaidassa – ompele lapselle pitsein somistettu yömekko

Sinun täytyy kommentoidaksesi.