Ompelu Tilaajille

Pehmopossu on joulun suloisin maskotti – tulosta kaavat ja ompele oma possu

Saat pehmopossusta kivan kaverin sohvalle tai maskotin kuusen alle, elleivät lapset ennätä napata sitä mukaan leikkeihin. Näillä kaavoilla ja ohjeilla onnistut possun ompelussa.

Sulauta pehmopossu sisustukseen pellavakankaalla tai tee siitä oma persoona vaikkapa ruutukuosilla tai kierrätysfarkulla.  Kun täytät possun napakaksi vanulla, se seisoo omilla jaloillaan.

Possuun saadaan possumaista pyöreyttä muotolaskoksin. Jotta siitä tulee kolmiulotteinen, sivukappaleiden väliin ommellaan selkä- ja vatsakappaleet. Ole tarkkana kaavaan merkittyjen hakkien kohdistamisessa ohjeen mukaan, silloin possusta tulee oikean muotoinen. Hakit ovat kaavaan reunassa olevia pieniä poikkimerkkejä, joiden kohdille leikataan kappaleiden saumanvaroihin parin millimetrin syvyiset lovet. Hakit helpottavat myös hahmottamaan, mitkä reunat ommellaan yhteen. 

Tälle possulle on kirjottu silmät muliinilangalla, mutta voit hyvin ommella sille myös nappisilmät.

Lue myös: Trikoosta ommeltu tonttulakki sopii jokaisen päähän – näin ompelet hiippalakin vartissa

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pehmopossu on joulun suloisin maskotti – tulosta kaavat ja ompele oma possu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.