Käsityö

Susanna Laiho & Tuuli Sahlberg: Villainen

Huovutus on kaiken ikäisille sopivaa puuhaa, jota on mahdollista tehdä kotona.

Villainen.

Aamut viilenevät ja päivät lyhenevät. Yhä useammin alkaa kaivata taas villaa. Paitsi ylle lämmittämään myös sormiin työstettäväksi ja kotiin tuomaan konkreettisen lämmön lisäksi myös tunnelmaa.

Intohimoinen huovuttaja ja kirjoja ovat yhdistäneet voimansa ja koonneet kirjan verran sisustuksellisia huovutusideoita. Mukana on koristeita, leluja ja käyttötekstiilejä. Huovutuksen materiaalit, tarvikkeet ja tekniikat on selvitetty kirjan alussa selkeästi. Joukossa on myös pesukoneessa huovutettavia tuotteita ja tekniikan niksit on selvitetty aloittelijallekin.

Huovutus on kaiken ikäisille sopivaa puuhaa, jota on mahdollista tehdä kotona. Ohjeissa on monia ideoita, joita voi tehdä vaikka raskausaikana tulevalle lapselle, mitään haitallisia kemikaaleja kun ei huovutuksessa käytetä.

Lisäksi kirja tarjoaa ideoita, joita voi toteuttaa valmiina ostettavasta huopalevystä. Jos et satu pitämään vedellä läträämisestä, ne sopivat sinulle hyvin. Kirjomalla teollisentasaista huopapintaakin voi työstää eläväksi. Hyvin kiinnostavia mahdollisuuksia tarjoaa huopalevyn käyttäminen intarsiatekniikassa, mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Susanna Laiho & Tuuli Sahlberg: Villainen. Wsoy 2016

Kommentoi

Kommentoi juttua: Susanna Laiho & Tuuli Sahlberg: Villainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.