Kilpailut

Leivo kakku kaverille ja osallistu kakkuhaasteeseen – 5 kakkua ja tarinat niiden takana julkaistaan Kotiliedessä

Ketä haluaisit ilahduttaa ystävyysaiheisella kakulla? Leivo kakku kaverillesi ja osallistu Kotilieden kakkuhaasteeseen 14.3. mennessä. Viisi puhuttelevinta kakkua ja tarinaa niiden takana esitellään Kotiliesi-lehdessä ja Kotiliesi.fi-verkkosaitilla.

Kotiliesi haastaa kaikki lukijansa leipomaan ystävyysaiheisen kakun ja viemään sen jollekulle, jota haluaa ilahduttaa. Tehdään yhdessä hyvää ja ilahdutetaan meille rakkaita ihmisiä!

vegaaninen suklaakakku

Leivo kakku kaverille! Näin osallistut kakkuhaasteeseen

1. Mieti, ketä haluaisit ilahduttaa persoonallisella ystävyysaiheisella kakulla. Saako kakun ystävä, rakas, lapsi, äiti, opettaja tai ehkä se naapurin kiva pappa?

2. Leivo kakku ja kuvaa se.

3. Vie kakku vastaan­ottajalle ja nauttikaa palat yhdessä! Ota yhteis­kuva sinusta ja kakun vastaanottajasta.

4. Lähetä kuvat ja kakun leipomisohje Kotilieden toimitukseen 14.3.2024 mennessä. Kerro myös lyhyesti, miksi halusit yllättää juuri tämän ystäväsi juuri tällä kakulla. Voit lähettää kuvat jollakin näistä kolmesta tavasta:

● Lähetä kuvat ja ohje sähköpostiin kotiliesi@otava.fi. Kirjoita viestin aiheeksi Kaverikakku

● Jaa kuvat ja ohje Instagramissa. Muista lisätä häshtägiksi eli aihetunnisteeksi #kotiliesiteko

● Voit lähettää ohjeen ja kuvan myös postitse:

Kotiliesi / Kaverikakku
Uudenmaankatu 10
00015 Otavamedia

5. Viisi puhuttelevinta kakkua ja tarinat niiden takana esitellään Kotiliesi-lehdessä! Lehteen valittujen kakkujen leipurit palkitaan Kotilieden Kotipesä-juhlakorulla (arvo 159 €.) Ihania leivontahetkiä!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Leivo kakku kaverille ja osallistu kakkuhaasteeseen – 5 kakkua ja tarinat niiden takana julkaistaan Kotiliedessä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.