Koti Tilaajille

Emilian ja tyttärien värikäs koti on ylistys naisenergialle: ”Nyt nautin levottomuudesta”

Emilian ja hänen tyttäriensä koti on vahvojen naisten valtakunta, jossa naisenergia on hallitseva elementti niin sisustuksessa kuin ilmapiirissäkin. Seiniltä löytyy muutama miesten tekemä taideteos – nekin vahvasti feminiinejä.

Turun keskustan kyljessä asuvan Emilia Valtosen kerrostalokodin ikkunasta on suora näkymä kaupungin satamaan. Emilian tyttäret Mimmi ja Isla, tarkkailevat kaupunkiin saapuvia laivoja joka aamu ja ilta kiikareita apuna käyttäen. He seuraavat laivoja Marine traffic -kännykkäsovelluksen avulla ja jos satamaan on saapumassa uusi alus, on keskittyminen entistäkin tarkempaa.

Emilia ja tytöt ovat asuneet nykyisessä kodissaan reilun kahden vuoden ajan. Muutaman Tampereella asutun vuoden ja avioeron jälkeen elämä toi heidät takaisin Turkuun, vanhalle tutulle asuinalueelle Linnafälttiin. Emilia on asunut elämänsä aikana useassa eri kaupungissa, myös Madridissa ja Galwayssa, mutta Turku on aina tuntunut ainoalta oikealta kodilta sen ympäristön takia.

”Nyt nautin levottomuudesta”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Emilian ja tyttärien värikäs koti on ylistys naisenergialle: ”Nyt nautin levottomuudesta”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.