Leikkokukat kotiin – nyt saa olla runsasta

Nyt ovat muodissa rennot luonnonkukat, jotka asetellaan vapaalla tyylillä ja vaikka useampaan maljakkoon. Samoin erikoisen muotoiset kukat ja dramaattiset tummat kimput ovat ajankohtaisia.

Kukat piristävät kotia, vaikka pyykit ja tavarat pyörisivät jaloissa!

Kokeile perinteisen tulppaaninipun tai floristin sitoman kimpun sijaan vapaasti sijoiteltavia kukkia. Voit asetella ne yksittäin eri maljakoihin tai hauskasti erikseen nyt niin trendikkääseen ritilämaljakkoon.

kukkia pöydällä

Äng-maljakossa on metallinen ritilä, jonka avulla yksittäiset kukat pysyvät pystyssä, Klong.

Runsaat ja rönsyilevät kimput muodostetaan parista kookkaasta kukasta, muutamasta hennommasta ja viimeistellään rönsyilevillä vihreillä oksilla ja lehdillä. Tärkeintä on luonnollisuus joten kimppua ei kannata sitoa tiukkaan vaan asetella vapaasti maljakkoon. Osan kukista voi jättää kuivumaan pöydälle, sillä myös kuivakukat ovat jälleen ajankohtaisia.

runsas kukkakimppu

Runsas kimppu on upea vastapari muuten pelkistetylle sisustukselle, pöytä ja tuoli &Tradition.

kukkakimppu

Kimpun voi muodostaa myös vain muutamasta suuresta kukasta. Kukat saavat boheemisti myös vähän kuivua. Kuva Menu.

Yksinkertaiset vihreät oksat ja sirot kukat näyttävät kauniilta yksittäisissä pienissä pulloissa. Viitseliäs solmii oksista ja kesäkukista kranssin, joka muuten näyttää hyvältä myös kuivuttuaan.

pöytä ja kranssi

Herkkä Sigfrid-tapetti sopii kauniisti kesäkukkiin ja näyttävään kranssiin, Sandberg.

Kookkaat oksat ja heinät näyttävät hyvältä yksin ja ryhmissä. Käy keräämässä luonnosta kaisloja, osmankäämiä, kuivuneita oksia tai karhunputkia, ja asettele suuriin maljakoihin. Suuria oksia ja kukkia voi ryhmitellä sen mukaan, kuinka iso ja avara tila on: pienempään tilaan, kuten ruuhkaiselle työpöydälle, riittää vain yksi, avaraan hallitilaan sopii useampi suureen maljakkoon.

työpöytä

Pari suurta vihreää oksaa työpöydällä tuo työskentelyyn uutta tehoa, House Doctor.

Perinteiset pajunoksat näyttävät keväällä kauniilta vanhoissa sinkkikannuissa ja peltipurkeissä. Pieniä oksia voi asetella myös pikkuruisiin pulloihin, jotka ripustetaan seinäkoukkuihin metallilangan avulla.

kukat keittiössä

Pienet pajunoksat luovat rönsyilevän marjatertun kanssa harmonisen pääsiäisasetelman. Seinällä Sandbergin Einar-tapetti.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Leikkokukat kotiin – nyt saa olla runsasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X