Lemmikit Tilaajille

Aiotko nipistää lemmikin kuluissa? Eläinlääkäri neuvoo, missä ei kannata säästää ja kuinka eläin pystyy terveenä

Lemmikin kustannuksista suurimmat ovat yleensä ruoka ja eläinlääkärikulut. Hintoja vertailemalla niissä voi säästää kymppejä, jopa satoja euroja vuodessa.

Nyt kun lähes kaikesta on tiukkaa, moni miettii, voiko myös lemmikin menoissa säästää. Ja mistä voi säästää niin, ettei siitä ole lemmikille haittaa?

Tässä jutussa säästövinkkejä antavat Kotilieden lukijat. Sitä, ovatko nämä säästövinkit järkeviä lemmikin terveyden kannalta, kommentoi Yliopistollisen pieneläinsairaalan johtava eläinlääkäri Sanna Viitanen. Hän myös neuvoo, miten lemmikin hyvinvointia ja samalla terveyttä voi edistää. Kun lemmikki on terve ja voi hyvin, kalliita lääkärikäyntejä tulee eteen todennäköisesti vähemmän.

Kotilieden lukijat jakoivat säästövinkkejään Minun media -lukijapaneelissa. 

1. Hyödynnä ruokatarjoukset 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Aiotko nipistää lemmikin kuluissa? Eläinlääkäri neuvoo, missä ei kannata säästää ja kuinka eläin pystyy terveenä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.