Paljasta meille puutarhaprojekti, josta olet ylpeä! Kotiliesi kerää lukijoiden tarinoita

Mitä sinä olet saanut aikaan puutarhassasi? Esittele Kotiliedelle rakas projektisi!

Puutarhassa tulee puuhasteltua yhtä sun toista. Joku muokkaa innokkaasti perennapenkkejä, toinen rakentaa terassia tai pergolaa ja kolmas perustaa kasvimaata.

Paljasta meille oman puutarhasi aikaansaannos. Aikaansaannos voi olla mitä vain, kunhan se sijaitsee puutarhassasi. Kotiliesi tekee juttua ihanista puutarhaprojekteista, ja keräämme lukijoiden tarinoita.

Aikaansaannos voi olla tuore tänä vuonna syntynyt asia tai jo viime vuonna valmistunut juttu.

Kerro puutarhaprojektistasi omin sanoin. Mistä sait idean, ja millaista sen toteuttaminen oli? Kuinka kauan toteutukseen meni aikaa, kuinka paljon se maksoi? Mitä mieltä olet lopputuloksesta?

Lähetä myös kuva tai kuvia puutarhaprojektistasi. Kuva tai kuvat, kuten projektikin, voi olla viime kesältä.

Kerro lisäksi, missä puutarhasi sijaitsee ja minkä kokoinen puutarhasi on. Puutarha voi olla iso tai pieni, ja se voi sijaita kotona, mökillä, viljelypalstalla tai parvekkeella. Kaikenlaiset puutarhat käyvät!

Kysymme myös yhteystietosi. Käytämme vain sellaisia viestejä, joiden jättäjien yhteystiedot toimitus tietää. Tiedot tulevat vain toimituksen tietoon. Toimittaja voi sinuun yhteyttä, jos olet antanut luvan haastatteluun.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 31.8.2021 mennessä.

Puutarhaprojekti

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paljasta meille puutarhaprojekti, josta olet ylpeä! Kotiliesi kerää lukijoiden tarinoita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X