Sisustus Tilaajille

50 viherkasvia 53 neliössä! Vanessan minikodissa energiaa tuovat perityt ja rakkaudella vaalitut viherkasvit 

Vanessa Forstén omistaa sunnuntai-iltansa viherkasvien kastelurituaalille, joka rauhoittaa mielen. Kodin rakkaimpia asioita on isotädiltä peritty upea posliiniköynnös.

”Luontosuhteeni on vahva ja vaikka asun Helsingin keskustassa, luonto on kotonani läsnä kymmeninä viherkasveina. Kasvi-innostus kulkee suvussani useassa sukupolvessa ja olen perinyt viherpeukaloni vanhemmiltani.

Olen juurtunut tähän asuntoon, enkä ole lähdössä mihinkään. Tämä paikka tuntuu kodilta. Myös viherkasvini viihtyvät täällä hyvin, mikä symboloi mielessäni kodin pysyvyyttä.

Vanessa Forstén on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on erikoistunut sisustuskuvaukseen.
Vanessa Forstén on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on erikoistunut sisustuskuvaukseen.

Jo edellisessä kodissani minulla oli jonkin verran viherkasveja, mutta täällä harrastus lähti toden teolla lentoon. Tällä hetkellä kasveja on viitisenkymmentä. Elävinä olentoina kasvit luovat tilaan oman tunnelmansa ja herkkänä, spirituaalisena ihmisenä voin aistia niiden energian.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.