Sisustus Tilaajille

Anna muutti perheineen omaan lapsuudenkotiin ja perusti kellariin ompelimon – lue millainen elämänmuutos oli

Kun Anna perheineen sai mahdollisuuden muuttaa takaisin lapsuuden kotikylään Kurikkaan, tilaisuuteen tartuttiin hyvillä mielin.

Idea Annan muuttamisesta takaisin lapsuuskotiinsa lähti hänen vanhemmiltaan reilut kymmenen vuotta sitten. Heitä houkutteli muutto rintamamiestalosta helpompaan asumismuotoon, joksi valikoitui kerrostaloasunto toiselta paikkakunnalta.

Anna ja hänen puolisonsa Matti tarttuivat tilaisuuteen ja päättivät palata Annan kotiseudulle Kurikkaan. Tutusta talosta tuli heille paitsi koti myös Annan työpaikka. Hän pyörittää tekstiilialan yritystään Mustavaa kellarikerroksessa sijaitsevassa toimitilassa.

”Yrittäjyys oli minulle luonnollinen vaihtoehto, koska kotiseudulta ei ole helppo löytää oman alani töitä”, vaatesuunnittelijaksi ja muotoilijaksi kouluttautunut Anna kertoo.

Lapsiperhearjessa työn ja kodin yhdistelmä on osoittautunut toimivaksi. Matin työ rakennusalan projektipäällikkönä on hyvin liikkuvaa, ja kuusivuotias Lilli viihtyy tarvittaessa äidin työhuoneella, sillä siellä riittää mielikuvitusleikkeihin sopivaa tarpeistoa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna muutti perheineen omaan lapsuudenkotiin ja perusti kellariin ompelimon – lue millainen elämänmuutos oli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.