Sisustus Tilaajille

Iidan ja Antti-Jussin kotona voisi kuvitella olevansa aikamatkalla menneisyydessä – kauttaaltaan vintagella sisustettu koti on kuitenkin kaukana mummolan tunnelmasta

Kahden vintage-harrastajan koti huokuu harmoniaa, joka ylittää vuosikymmenet.

Tilavampi, 50- tai 60-luvun asunto ja sijainti enintään viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta olivat hakukriteerejä, kun Iida ja Antti-Jussi pari vuotta sitten alkoivat tositarkoituksella katsella uutta kotia.

Neljä edellistäkin yhteistä asuntoa, sekä molempien lapsuudenkodit, olivat olleet tuon aikakauden taloissa. Mutta mieltymyksessä ei ole kysymys pelkästään rakkaudesta tietyn ajan arkkitehtuuriin, vaan elämäntavasta.

Keräilyn tuloksena syntynyt hulppea, vintage-huonekalujen ja -esineiden kokoelma ansaitsee ympärilleen juuri oikeanlaiset puitteet.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Iidan ja Antti-Jussin kotona voisi kuvitella olevansa aikamatkalla menneisyydessä – kauttaaltaan vintagella sisustettu koti on kuitenkin kaukana mummolan tunnelmasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.