Sisustus

Inspiroidu ja sisusta uudelleen! Makuuhuoneen kaksi tyyliä, kaksi tunnelmaa

Kun vuosi vaihtuu, alkaa makuuhuoneissakin uusi aikakausi. Keskitalvella tummaa makuuhuonetta piristävät messinki ja roosa, keväämmällä luotetaan murrettuihin luonnonsävyihin ja -materiaaleihin.

Messingin hohto sopii talvikauteen

Tummasävyinen makuuhuone saa potkua kukallisista vuodevaatteista. Kuviollisten vuodevaatteiden kanssa kannattaa yhdistää vain yksivärisiä tekstiilejä. Roosa hehkuu kauniisti tummien sävyjen rinnalla.

Makuuhuone, messinki ja roosa
Kukalliset vuodevaatteet 29,99 e, samettinen päiväpeite 129 e ja samettityynynpäällinen 14,99 e, H&M Home.
Makkarikollaasi
1. Hayn Colour-maljakoiden graafiset kuviot muistuttavat pelkistettyä kristallihiontaa, alkaen 45 e, Finnish Design Shop. 2. Romanttisessa yöpöydässä on marmorinen pöytälevy, 159 e, Ellos. 3. Annon Fine-pellavapussilakanat valmistetaan pitkäkuituisesta pellavasta, joka tekee niistä kevyet ja miellyttävät ihoa vasten, 89,99 e. 4. Tine K:n vohvelipintainen Boho-peitto on kevyttä ja pehmeää puuvillaa, alkaen 125 e, Nougat.
Makkarin kollaasi
5. Roosa on oiva pari mustan ja tummansinisen kanssa. Tine K Fallvel-samettityyny 50 x 50 cm, 42 e, Nougat. 6. Lysning-tuoksukynttilässä tuoksuvat sammaleet ja havut, 65 e, Skandinavisk. 7. Daniel Rybakken suunnitteli Artekille siron ja modernin 124º -peilin, alk. 165 e. 8. Pholcin Mobil-pöytävalaisimessa on art deco -henkeä, 275 e, Royal Design. 9. Puuvillaisissa Otilia-vuodevaatteissa on herkkä kuviointi, 54,95 e, Hemtex.

Luonnonläheistä tunnelmaa makuuhuoneeseen

Rottinki ja puu keventävät makuuhuoneen kevääseen. Ruosteenpunainen tuo väriä luonnonmateriaalien rinnalle olematta liian hyökkäävä.

Makuuhuone, rottinki ja puu.
Tine K rottinkinen sängynpääty alkaen 270 e. Kukkatapetti on Sandbergin.
Makkarin kollaasi
1. Pienikokoinen Nib-maljakko passaa yöpöydälle, 13,95 e, Ellos. 2. Pellavapetivaatteet hengittävät ja imevät hyvin kosteutta, mikä tekevät niistä erityisen miellyttävät nukkumiseen. Candice-pellavapussilakanasetti, 119 e, Ellos. 3. Santa & Colen Cestita-pöytävalaisin on 1960-luvun klassikko, 304 e, Finnish Design Shop. 4. Puuvillainen Hiekka-huopa toimii kesät talvet, 69,99 e, Anno.
Makkari kollaasi
5. Koko3:n suunnittelemaan herkkään Lempi-sarjaan kuuluu yöpöydän lisäksi rottinkinen sängynpääty ja päätypenkki, hintatiedustelut Matri. 6. Pehmeän ruskea Hilla-tyyny on miellyttävää puuvillasamettia. 49,99 e, Anno. 7. Mikään ei ole mukavampaa kuin nukkua superpehmeät kashmirsukat jalassa, 95 e, Arela. 8. Päivän asun voi ripustaa Ikornnes- peilin taakse valmiiksi jo illalla, 99 e, Ikea.

 

Tiedustelut: hm.com, ellos.fi, finnishdesignshop.fi, artek.fi, annocollection.fi, royaldesign.fi, lapuankankurit.fi, hemtex.fi, skandinavisk.com, matri.fi, arela.fi, ikea.fi, nougat.fi, sandbergwallpaper.com

Juttu on julkaistu Kotiliesi-lehdessä 1/18.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Inspiroidu ja sisusta uudelleen! Makuuhuoneen kaksi tyyliä, kaksi tunnelmaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.