Sisustus Tilaajille

Kierrätyssisustaja Minna laittaa kalustusta uusiksi joka muutossa, koska jokainen koti vaatii mittasuhteisiinsa sopivat huonekalut

Puutaloalueen keidasmainen piha ja vanhan asunnon sopivasti rouhea mutta pelkistetty tunnelma houkuttelivat muutoksia rakastavan Minnan luomaan kotinsa Tampereen ytimeen.

Tunnelmallisia pikkukujia, vanhoja punakattoisia rakennuksia. Ikkunasta näkyvä jykevä kirkko. Nämä olivat asioita, jotka viehättivät Minna Jussilaista heti ensi näkemältä, kun hän oli menossa katsomaan Juhannuskylässä myytävänä olevaa asuntoa.

”Puutarhurikoulutus oli tuonut minut Tampereelle, opiskelijapunkkanani oli pieni yksiö. Isompi asunto kuitenkin houkutteli ja kun olin saanut myytyä edellisen kotini Helsingissä, aloin lähinnä huvikseni selailla paikallista tarjontaa netissä.”

Minna etsi asuntoa vain vanhoista taloista, sillä uudenkiiltävä ei ole koskaan häntä viehättänyt.

”Astuessani kaarevasta portista sisäpihalle, olin jo aivan myyty. Kaupungin humusta olin päätynyt vehreälle keitaalle, jossa virkistävää varjoa antoivat suuret puut. Pihassa oli syreenipensaita ja juhannusruusuja, tunnelma oli kodikas. Asuntoon oli oma sisäänkäynti suoraan pihasta. Tämä on kaupungissa harvinaista, mutta minulle hyvin tärkeä kriteeri. Inhoan rappukäytäviä.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kierrätyssisustaja Minna laittaa kalustusta uusiksi joka muutossa, koska jokainen koti vaatii mittasuhteisiinsa sopivat huonekalut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.