Sisustus Tilaajille

Nyt on värejä kuin sateenkaaressa! Kari-Pekka ja Sami loivat kattohuoneistoon riemukkaan kodin, jossa värit ovat kirkkaita ja taide valtaa tilaa

Linnanmäen huvipuiston ilonpito kuuluu Kari-Pekan ja Samin kodin parvekkeelle. Samaa riemua on kattohuoneiston värikkäässä sisustuksessa, jossa juhlivat taide ja tanskalainen design.

Jos tuulee juuri oikeasta suunnasta, kantautuvat Linnanmäen huvipuiston riemunkiljahdukset Kari-Pekka Martimon ja Sami Rantasen ylimmän kerroksen kattohuoneistoon asti. Koti vanhan konepajan vieressä, alle kilometrin päässä Lintsistä ei ollut varsinaisesti pariskunnan suunnitelmissa. Hauska sattuma kuitenkin oli, että heidän ensimmäisen yhteisen kotinsa parvekkeelta Tampereelta oli myös näkymä kohti toista huvipuistoa.

Kari-Pekka ja Sami asuivat aiemmin keskellä Helsingin ydinkeskustaa. Asunto oli kiva, mutta heitä alkoivat ahdistaa vieri vieressä olevat talot ja naapurit, jotka olivat heti ikkunoiden takana. Lisäksi he haaveilivat omasta saunasta ja parvekkeesta. Samin vaatimus raitiovaunupysäkin sijainnista asunnon välittömässä läheisyydessä toi myös omat haasteensa.

Kymmenistä vaihtoehdoista mikään ei tuntunut hyvältä, kunnes eräässä näytössä myyjä iski käteen juuri painosta tulleen esitteen uudesta rakenteilla olevasta kerrostaloyhtiöstä.

”Selasimme molemmat esitettä tahoillamme ja päädyimme samaan lopputulokseen. Teimme kaupat vuonna 2011 ensimmäisinä koko talossa. Ainoa ehto oli se, että saisimme muokata pohjaa ja valita juuri meille sopivat materiaalit”, Sami muistelee.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nyt on värejä kuin sateenkaaressa! Kari-Pekka ja Sami loivat kattohuoneistoon riemukkaan kodin, jossa värit ovat kirkkaita ja taide valtaa tilaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.