Sisustus Tilaajille

Maria viettää joulua talossa, jonka hankki hänen isoäitinsä isoisä: ”Haluan elää yhtä yksinkertaista elämää kuin esivanhempani”

Maria valmistautuu perheensä kanssa joulunviettoon talossa, jossa hänen isoäitinsä varttui. Omatekoiset koristeet ja ruoat luovat kotoisan juhlatunnelman ja muistuttavat talon perinteisestä elämäntavasta.

Vanhoista lattialaudoista kuuluu kodikasta narinaa, kun Maria astelee keittiön lattian poikki glögitarjotin kädessään. Puulattian on asentanut hänen isoäitinsä isä joskus 1930–40-luvulla.

”On huimaa, ajatella, että lapsemme saavat varttua samassa talossa kuin isoäitini. Talossa on aina eletty yksinkertaista, lähes omavaraista elämää, ja koetamme jatkaa tätä perinnettä”, Maria kertoo.

Hän on taitava ompelija ja askartelija, jonka käsistä ovat peräisin ikkunoissa roikkuvat adventtitähdet ja seiniä koristavat luonnonmateriaaliköynnökset. Ne tuoksuvat joululta ja luovat mukavan vanhanaikaisen tunnelman huoneisiin.

”Jouluodotus on saanut aivan uuden merkityksen tässä talossa – ja erityisesti lasten synnyttyä. On ihanaa seurata heidän malttamatonta innostustaan.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Maria viettää joulua talossa, jonka hankki hänen isoäitinsä isoisä: ”Haluan elää yhtä yksinkertaista elämää kuin esivanhempani”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.