Koti Tilaajille

Frida ja Jonatan remontoivat yli 100-vuotiaan kotinsa harkiten – jopa joulukoristeet sopivat talon tunnelmaan

Rakkaita koristeita, hyasinttejä, piparitaikinaa, tuoksuvaa glögiä ja paljon havuja. Näistä yksinkertaisista elementeistä rakentuu hurmaava joulutunnelma kauniisti entisöityyn 120-vuotiaaseen taloon.

Juuri sopivasti vain muutama päivä ennen aattoa, Frida Hagmanin ja Jonatan Anderssonin kodin pihapiiri on vihdoinkin peittynyt kauan odotettuun lumivaippaan.

Vieraita tervehtivää suloista rautaporttia koristavat itse tehdyt havukranssit. Ikkunoihin ja terassille ripustetut paperitähdet valoineen kutsuvat kurkistamaan sisään kotiin, joka on valmiina aloittamaan juhlan vieton. Valkoinen lumiharso on kuin viimeinen koriste, joka kruunaa jouluun puetun kodin.

Sisällä talossa tuoksuvat lämmin glögi, piparkakut sekä monet hyasintit. Kotoisa vanhanajan tunnelma on läsnä joka huoneessa.

Perheen jouluperinteisiin kuuluu, että koristelaatikot kaivetaan esiin hyvissä ajoin jo marraskuun puolella. Yli satavuotiaan talon tyyliin sopivat vanhat ja perinteiset koristeet. Fridan suosikkeja ovat etenkin punaiset puiset kynttilänjalat, paperinen tonttuparaati sekä käsin kirjotut joululiinat.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Frida ja Jonatan remontoivat yli 100-vuotiaan kotinsa harkiten – jopa joulukoristeet sopivat talon tunnelmaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.