Sisustus Tilaajille

Vanha hirsitalo sai Marjon ja Håkanin hurahtamaan antiikkiin – koti on täynnä upeita keräilylöytöjä!

Talvikeleillä tarvitaan villasukkia ja toisinaan ­pakkasella putket jäätyvät, mutta Marjo ja ­Håkan Hjerpe eivät muuttaisi mistään hinnasta pois ­Stundarsiin siirretystä tunnelmallisesta hirsitalostaan, joka on sisustettu antiikkilöydöin.

Syysaamu on kirkas ja kirpeä Marjo ja Håkan Hjerpen pihalla Mustasaaren Stundarsissa. Nurmikko on saanut yön aikana huurteisen hunnun, johon aurinko noustessaan sulattaa laikkuja. Puutarhakalusteita ei ole vielä viety talvivarastoon, sillä iltapäivät suojaisalla umpipihalla ovat mukavan lämpimiä myöhään syksylläkin.

Vanhan talon pihapiiri on haluttu pitää yksinkertaisena, kuten ennen vanhaan oli tapana. Pihalla kiemurtelevat mukulakivistä ladotut käytävät, ruohonleikkureina toimivat hevoset.

Kesällä koivun suojissa juodaan kahvia, talvisin perheellä on ollut tapana jäädyttää ­pihalle luistelukenttä lapsille. Marjo saattaa myös sytyt­tää ulkotulet ja kuunnella joulumusiikkia pihalla touhutessaan.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vanha hirsitalo sai Marjon ja Håkanin hurahtamaan antiikkiin – koti on täynnä upeita keräilylöytöjä!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.