Sisustus Tilaajille

Rivitalokoti sai jäädä, kun Merjan ja Jukan valtasi talohurmos – Villa Sovinto on värien valloittama kaunotar

Kirkonkylän idylli hurmasi Merjan ja Jukan ensinäkemältä niin, että vajaan kahden kuukauden kuluttua pariskunta istui pankissa tekemässä asuntokauppoja.

Kesäkuussa kolme vuotta sitten Merja Ritola ja Jukka Nieminen olivat syömässä Vihdin kirkonkylän ravintolassa, kun he huomasivat vastapäisen talon ikkunassa myynti-ilmoituksen.

Viikon kuluttua he olivatkin jo tutustumassa taloon, mutta totesivat sen liian työ­lääksi. Sattumusten kautta kivenheiton päässä tuosta rakennuksesta löytyi kuitenkin toinen myynnissä oleva kohde.

”Tämän talon nähtyämme meidät valtasi sellainen talohurmos, ettei paluuta enää ollut. Käyskentelimme tontilla tunnin verran, minkä jälkeen oli helppo päättää rivitalokodista luopumisesta”, pariskunta kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rivitalokoti sai jäädä, kun Merjan ja Jukan valtasi talohurmos – Villa Sovinto on värien valloittama kaunotar

Sinun täytyy kommentoidaksesi.