Sisustus Tilaajille

Messinki on taas muodissa – nyt halutaan etenkin messinkisiä kynttilänjalkoja, joista saa koottua kauniin asetelman

Vanhat messinkiset kynttilänjalat tekevät tunnelmallisen asetelman. Lämpimän sävyinen messinki on kaunista niin patinoituneena kuin kiiltävänäkin.

Vanhat messinkiset kynttilänjalat ovat olleet aikoinaan kotien valonlähteitä. Yhä ne toimivat tunnelman tuojina tai vaikka sähkökatkon varalle valmiiksi aseteltuina.

Käyttöön tehdyt kynttilänjalat ovat tukevia ja niissä on kunnon talivadit valumisen varalle. Pyöreäksi sorvatut muodot ovat omiaan heijastelemaan viereisten kynttilöiden valoa.

”Messinki kuuluu ehdottomasti jouluun”, sanoo messinkiesineiden keräilijä Leena Salmela. Lämpimän sävyinen metalli hehkuu hänen kotonaan kynttilänjalkojen lisäksi myös muissa koriste-esineissä ja valaisimissa.

”Hopea tai tina ei ole koskaan erityisesti miellyttänyt, messinki on minun juttuni.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messinki on taas muodissa – nyt halutaan etenkin messinkisiä kynttilänjalkoja, joista saa koottua kauniin asetelman

Sinun täytyy kommentoidaksesi.