Sisustus Tilaajille

Näin sisustat kotiasi etnisin maustein

Luonnonmateriaalit ovat hiipineet takaisin sisustukseen. Nyt niihin yhdistyy etniset mausteet. Näin tuot kodin ilmeeseen mukaan itämaista fiilistä!

Eebenpuupatsaat, heimonaamiot, meriheinä- ja bambukorit. Ne ja monet muut itämaiset ja afrikkalaiset esineet ovat hiipineet vaivihkaa takaisin sisustukseen luonnonmateriaalien suosion ja auringon polttaman, paahteisen värimaailman myötä.

Etninen sisustus yhdistää parhaat puolet itämaisista sävyistä skandinaaviseen selkeyteen. Katso kuvat ja inspiroidu!

Sisustusta etnisin maustein

Etnistä sisustamista ei kuitenkaan toteuteta samalla tavalla kuin 1980–90-luvuilla, jolloin koko koti saatettiin kuorruttaa bambukalusteilla ja viuhkoilla.

Itämainen ja afrikkalainen fiilis näkyy yksittäisinä etnisinä esineinä ja kalusteina, jotka yhdistetään luontevasti moderniin sisustukseen. Näiden koostaminen asetelmiksi on nyt tyylin ytimessä: afrikkalainen esine yhdistettynä skandinaavisiin vaaseihin, taiteeseen ja kuivattuihin kasveihin.

Lue myös: Sisustajien salatut luottokirppikset: nämä vaatimattomat paikat kätkevät edullisia designaarteita sisälleen

Terrakottasavilaatat, taide ja puuistuimet ovat hyvä pari meriheinäkorille. Bloomingville.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.