Sisustus Tilaajille

Natalia Salmelalle oli kova paikka ostaa 70-luvun paritalokoti yhdessä puolison kanssa – ”Minulle yhteinen talo on paljon isompi juttu kuin lapsen saaminen”

Natalia Salmelan piti ostaa sijoitusyksiö, kun kohdalle osuikin remonttikuntoinen paritalokoti Helsingin Marjaniemessä. Puolessa vuodessa asunnosta remontoitiin moderni perhekoti 70-lukulaisella twistillä.

Natalia Salmela istuu bussissa matkalla kotiin. Bussin ikkunasta näkyy mersuja, audeja, bemareita ja tesloja – kaikki matkalla samaan suuntaan. Yksikään niistä ei taida maksa alle 50 000 euroa, Natalia miettii.

Siitä on jo vuosi, kun Natalia hankki 191-neliöisen paritaloasunnon Helsingin Marjaniemestä. Mutta edelleen hänestä joskus tuntuu, ettei hän kuulu sinne.

”Olen ajatellut, että tämä on rikkaiden ihmisten alue. En ole koskaan kokenut olevani rikas ihminen”, Natalia sanoo.

Ihme, koska moni mieltää Natalian nimenomaan rikkaaksi. Hän tulee vähävaraisesta perheestä, mutta on ostanut elämänsä aikana kuusi asuntoa, joita on remontoinut ja myynyt mittavilla tuotoilla.

Marjaniemen koti eroaa kuitenkin aiemmista asuntohankinnoista, sillä Natalia osti sen yhdessä puolisonsa Jonathan Heinon eli Jonten kanssa. Se oli Natalialle henkisesti iso päätös.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.