Sisustus Tilaajille

Nelihenkinen perhe ja yksi makuuhuone – värikylläisessä kodissa lasten leikkien jäljetkin näyttävät kauniilta

Nelihenkisen perheen vuokrakaksiossa luotetaan siihen, että intuitio ohjaa aina tietämättömän oikeaan suuntaan. Oli kyse sitten kodin valinnasta tai sisustamisesta.

Juuri remontoitu koti täytti kaikki lapsiperheen kodille asetetut kriteerit. Kajsa ja Kuldip Quinterno asuivat aiemmin monen unelmakodissa. Kajsa ei kuitenkaan koskaan kotiutunut paikkaan, joka tuntui hänestä sieluttomalta ja liian kliiniseltä.

Kun Kajsalle tarjoutui mahdollisuus päästä katsomaan vanhan 1900-luvun alussa rakennetun jugendkerrostalon valoisaa vuokrakaksiota, jossa oli korkeat huoneet, alkuperäiset vanhat väliovet ja pieni oma parveke sekä erkkeri asunnon eteläpuolella, hän ihastui oitis.

”Se, että asuntoa ei ollut rempattu viimeisen päälle ja se oli vanha, tuntui inspiroivalta.”

Lue myös: Oona ja Jacob remontoivat hurmaavan kodin Pietarsaaren vanhaan panimoon – sieltä on haikea lähteä pois

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nelihenkinen perhe ja yksi makuuhuone – värikylläisessä kodissa lasten leikkien jäljetkin näyttävät kauniilta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.