Sisustus Tilaajille

Noora muutti yksiöstä 41 neliön kaksioon ja jakoi huoneet kekseliäästi väreillä omiksi tiloikseen – ”Tuntuu kuin asuisin palatsissa”

Noora Uusitalolle muutto yksiöstä kaksioon tuntui siltä, kuin olisi muuttanut palatsiin. Ilahduttavinta oli saada suunnitella kotiin kaksi täysin erilaista värimaailmaa.

”Podin koko viime vuoden kamalaa asuntokuumetta. Pieni, 26 neliön yksiöni alkoi tuntua ahtaalta, kun samassa tilassa piti nukkua, tehdä töitä, laittaa ruokaa ja yrittää rentoutua. Uudistin jopa keittiöni siinä toivossa, että se auttaisi, mutta olin väärässä. Keittiöremontti ei tuonut taianomaisesti lisää neliöitä, joita kotiini kaipasin.

Selailin asuntoja lähes päivittäin, kunnes viime heinäkuussa törmäsin tähän Oikotiellä, ja varasin näytön.

Asunto oli tyhjillään, kun tulin tänne ensimmäistä kertaa. Ihastuin heti rappukäytävässä siniharmaisiin ulko-oviin. Asunnossa oli kaunis, luultavasti alkuperäinen puulattia, joka viehätti minua kovasti. Myös vanhat ovet ihastuttivat.

Läpitalon asunnossa oli paljon valoa ja molemmista ikkunoista näkyi puita. Pyysin ystävän kanssani katsomaan asuntoa uudestaan, jotta saisin toisenkin mielipiteen. Ostopäätös syntyi helposti.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Noora muutti yksiöstä 41 neliön kaksioon ja jakoi huoneet kekseliäästi väreillä omiksi tiloikseen – ”Tuntuu kuin asuisin palatsissa”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.