Sisustus Tilaajille

Yksiö, jossa on 5 kulmaa: Sisustussuunnittelija ratkaisi vuokrakodin haasteet maalaamalla kaiken ensin valkoiseksi – ei uskoisi, kun katsoo, miltä asunto näyttää nyt

Persoonalliset yksityiskohdat, vintagehuonekalut ja värit sulautuvat luovaksi kokonaisuudeksi ylimmän kerroksen vuokrayksiössä Tukholman Södermalmilla.

Sisustussuunnittelija Zandra Lidénin huoneiston pohja on erikoinen, sillä yksiössä on viisi kulmaa. Timantinmuotoisessa tilassa on kaksi ikkunaa, toinen on sohvan takana ja toinen viistosti sängystä katsottuna sivussa. Vuosisadan alun tyylille tyypillisesti katto on korkealla ja se tuo pienen kotiin ihanaa väljyyden tuntua.

Zandra ihastui charmikkaan asunnon valoisuuteen ja hauskaan pohjaan.

”Maalasin aluksi kaiken valkoiseksi, jotta pystyin hahmottamaan tilan paremmin ja ymmärtämään, miten jakaisin sen parhaiten. Huone ei ollut mitenkään helppo sisustaa, mutta minusta oli mieluisaa päästä koettelemaan suunnittelijan taitojani.”

Kulmikas huone piti jakaa eri tiloihin, joten Zandra maalasi huoneen seinät usealla värillä eri osioiden alleviivaamiseksi.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Yksiö, jossa on 5 kulmaa: Sisustussuunnittelija ratkaisi vuokrakodin haasteet maalaamalla kaiken ensin valkoiseksi – ei uskoisi, kun katsoo, miltä asunto näyttää nyt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.