Sisustus Tilaajille

Noora Shinglerin Merihaan kodissa kasari voittaa skandityylin: ”Olen aina ollut vastarannan kiiski mitä tulee trendeihin”

Noora Shingler penkoo kirppiksillä romukasoja ja aistii asuntoilmoitusten rumissa kodeissa piilevää potentiaalia. Uusi koti onkin yllättävä sekoitus kamalan ihanaa kasaria ja hulppeaa art decoa.

Asunto ja treffiseura. Molempien etsintä toimii pitkälti samalla logiikalla. Hyvät kuvat keräävät Tinderissä ja Oikotiellä paljon huomiota, mutta epäedustavissa kuvissa piilevät todelliset helmet, vitsailee vastuullisuusvaikuttaja ja bloggaaja Noora Shingler.

”Kaikki osaavat bongata deittiapista hyvän kuvan. Mutta sitten siellä onkin treffeillä koko kaupunki. Juju on nähdä potentiaali huonoissakin kuvissa”, Noora nauraa.

Mutta Nooran piti hieman pinnistellä, jotta hän näkisi potentiaalia asunnossa, jota hän kävi katsomassa Helsingin Merihaassa maaliskuussa 2021. Kasarikodin lattiat olivat kiiltävää punertavaa parkettia, pohjaratkaisu epäkäytännöllinen ja keittiö vanhanaikainen.

”Asunto oli kuin hiomaton timantti. Rempattavaa oli paljon.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.