Sisustus Tilaajille

Mikä joulutaivas! Omaperäinen rakennusratkaisu teki kodista kuin kartanon, joka huokuu nyt taianomaista tunnelmaa

Kekseliäästi kunnostetussa maalaiskodissa on jouluna aikaa nauttia pitkistä aamiaisista, lukemisesta, elokuvista ja keskusteluista takkatulen ääressä.

Maatila oli ollut myynnissä jo jonkin aikaa, kun Anette ja Leif päätyivät katsomaan sitä parikymmentä vuotta sitten. Tilalla oli kaksi vanhaa ja huonokuntoista asuinrakennusta, joista kumpikin oli liian pieni perheen tilantarpeeseen, mutta muuten paikka lumosi pariskunnan.

”Asiantuntijat vakuuttelivat, että vierekkäin olevat vanhat talot kannattaisi purkaa ja rakentaa uusi isompi tilalle. Me taas halusimme säilyttää alkuperäiset rakennukset”, he kertovat.

Asuttuaan jonkin aikaa suuremmassa, puolitoistakerroksisessa talossa Anette ja Leif saivat ajatuksen liittää talot toisiinsa. Arkkitehtitoimisto teki heidän toiveidensa perusteella piirustukset, joissa vanhaan kauniisti ja kekseliäästi sulautuva uudisosa sekä lasiterassit yhdistävät alkuperäiset rakennukset.

”Olemme iloisia siitä, että suurista haasteista huolimatta onnistuimme rakentamaan ainutlaatuisen kodin kaikkine outoine kulmineen ja koloineen”, Anette sanoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä joulutaivas! Omaperäinen rakennusratkaisu teki kodista kuin kartanon, joka huokuu nyt taianomaista tunnelmaa

Lukija224552

Miksi ei luku onnistu vaikka tilasin Kotilieden Digi-palvelun??
Loppujuttu muuttuu vaalean harmaaksi….

Ulla / Kotilieden toimitus

Heippa,

kuulostaa hetkelliseltä ongelmalta, joka voisi mennä ohi sillä, että päivität sivun. Jos tämä ei auta, tilaajiamme osaa parhaiten auttaa asiakaspalvelumme. Heidät tavoittaa:

Puhelin (09) 156 6227
Sähköposti digi@otavamedia.fi
Avoinna ma–pe 8–19

Toivottavasti asia ratkeaa!

Ystävällisin terveisin Ulla Kotilieden toimituksesta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.