Sisustus Tilaajille

Reetta toteutti unelmansa – perusti oman kirjakaupan, muutti vanhaan puutaloon ja ryhtyi kirjailijaksi

Kirjakauppias Reetta Ronnin värikkäässä kodissa Wanhassa Raahessa ovat vahvasti esillä kirppislöydöt, kirjat, taide ja huumori.

Reetta Ronnille kirjat ovat ­aina ­olleet lähellä sydäntä. Niinpä hän toteutti unelmansa ja perusti oman kirjakaupan Raahen vanhankaupungin läheisyyteen.

”Aloin miettiä oman kirjakaupan perustamista, kun suuri kirjakauppa lopetti toimintansa Raahessa. Meni tovi, kun pohdiskelin mahdollisuutta mielessäni ja myös koronavuodet hidastivat haaveen toteutumista, mutta nyt pyöritän unelmieni kirjakauppaa Karhun kirjaa & paperia, jonne asiakkaat piipahtavat kauempaakin.”

Juuri kirjakaupassaan Reetta sattui avaamaan ­suunsa sopivaan aikaan, ja sai asiakkaaltaan vinkin pian myyntiin tulevasta vanhasta talosta.

”Asuimme puolisoni Riston kanssa 80-luvun rivita­lossa, mutta kaipasimme lisähuonetta. Vihjeen tästä talosta saatuamme olimme jo samana iltana koputtelemassa oven ­takana ja kerroimme kiinnostuksestamme”, Reetta kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Reetta toteutti unelmansa – perusti oman kirjakaupan, muutti vanhaan puutaloon ja ryhtyi kirjailijaksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.