Sisustus Tilaajille

Mikä koti! Roosa ja Toni löysivät unelmiensa torpan huutokauppasivustoilta – ostopäätöksen sinetöi upea tontti

Viiden hehtaarin viljava tontti sai Roosan ja Tonin vakuuttumaan, että myös sillä sijaitseva huonokuntoinen torppa kannattaa pelastaa. Remontin ajan pariskunta nukkui piha-aitassa ja teki ruokaa retkikeittimellä.

Retunperän nimeä kantavan maatilan päärakennus on kokenut sadan vuoden aikana useita laajennuksia, jotka tekevät siitä varsin persoonallisen näköisen. Huolellisesti hoidetulla suojaisalla pihalla kukoistavat pionit, ruusut ja liljat, marjapensaat ja runsas hyötytarha. Kaksi lampea huolehtivat, että kasveille riittää kasteluvettä.

Hortonomiksi opiskeleva Roosa ja puutarhurina työskentelevä Toni löysivät kotinsa, entisen vadelmatilan, huutokauppasivustolta kahdeksan vuotta sitten.

He olivat etsineet edullista ja remontoitavaa vanhaa taloa, jonka ympärillä olisi reilusti tilaa kotitarveviljelyyn. Vaikka talo oli heikossa kunnossa ja heinittynyt piha romua täynnä, sijainti ja viisi hehtaaria aurinkoista hietamoreenimaata etelärinteessä vakuuttivat pariskunnan osallistumaan huutokauppaan.

”Tilanne meni lopulta niin jännittäväksi, että televisiosta samaan aikaan tullut Suomen jääkiekkojoukkueen MM-mitalipelikin jäi toiseksi”, Roosa kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä koti! Roosa ja Toni löysivät unelmiensa torpan huutokauppasivustoilta – ostopäätöksen sinetöi upea tontti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.