Sisustus Tilaajille

Sadun ja Markun modernin omakotitalon yksityiskohdat ihastuttavat – jumppa pohjaratkaisun kanssa kannatti

Nelihenkinen perhe halusi uudenlaisen modernin talon. Unelmiensa kodin rakennuttanut Satu Lappalainen kertoo, miten päätyivät hirsirakentajiksi.

”Taloprojektimme sai alkunsa vuonna 2017, kun aloin pehmittää miestäni idealla omakotitalosta. Silloinen asuntomme oli käynyt pieneksi, se kaipasi pientä pintaremonttia ja olin kyllästynyt taloyhtiöön. Oman talon rakentaminen omien toiveiden mukaisesti tuntui parhaalta ratkaisulta.

Ostimme tontin Espoosta vuoden 2018 keväällä. Seurasin aktiivisesti netissä tontti-ilmoituksia. Lopulta myyntiin tuli kaksi määräalaa suuresta kiinteistöstä. Menimme saman päivän aikana katsomaan tonttia ja maksoimme tasan sen, mitä pyydettiin.

Haaveissa meillä oli moderni, arkkitehtoninen ja yksinkertaisen tyylikäs talo. Materiaaliksi halusin hirren tuoksun ja tunnelman takia. Puupinta tuo kotiin ihanaa lämpöä, vaikka sisustus muutoin olisi moderni.

Raikas valkoinen kvartsitaso raikastaa mustan keittiön. Keittiön saarekkeen päällä olevat Secton valaisimet ovat kulkeneet mukana jo monta muuttoa. Baarijakkarat ovat saarniset Hans K ZigZag-jakkarat Vekestä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sadun ja Markun modernin omakotitalon yksityiskohdat ihastuttavat – jumppa pohjaratkaisun kanssa kannatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.