Sisustus Tilaajille

Sandra osti autiotalon, vaikka katosta satoi suoraan sisään – ja remontoi siitä unelmiensa kodin

Oli sattumaa, että Sandra huomasi ränsistyneen maalaistalon hurauttaessaan autolla sen ohi. Vaikka katto vuoti ja ikkunoita oli rikki, hän tunsi heti kynnyksellä, että talo on tarkoitettu pelastettavaksi.

Kaikesta näki, että talo oli ollut pitkään tyhjillään. Katto vuoti ja ikkunoita oli rikki, mutta ­sisällä näytti siltä kuin joku olisi lähtenyt sieltä vasta edellispäivänä. Kahvikuppi oli jäänyt pöydälle, sanomalehti auki ja almanakka roikkui seinällä – tosin kahdeksan vuotta vanha.

Rappiostaan huolimatta talo huokui lämpöä. Tuntui kuin se olisi kertonut Sandralle, että haluaa jatkaa elämäänsä, olla koti.

Sandra kääri hihat ja ryhtyi kunnostamaan taloa ammattilaisten avustamana. Rakennus sai uuden katon, ­uuden keittiön, uuden kylpyhuoneen, uudet ovet ja ikkunat. Myös kylmä ullakko muutettiin asuintilaksi. Seinät, lattiat ja katot eristettiin ja sähköt sekä vesijohdot uusittiin.

”Olen yrittänyt tehdä mahdollisimman paljon itse ja osallistua kaikkeen oppiakseni”, Sandra sanoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sandra osti autiotalon, vaikka katosta satoi suoraan sisään – ja remontoi siitä unelmiensa kodin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.