Sisustus Tilaajille

Haaveiletko 70-luvun talosta? Sanna ja Ville yhdistivät siihen skandinaavista minimalismia ja itämaisia elementtejä

Ulkonäkö voi yllättää! Tummasävyinen paritalo onkin sisältä huikean valoisa ja tuo tuulahduksen maailmalta. Pihalla kukkii jopa upea magnoliapuu mäntymetsän vieressä.

Metsän kupeessa seisova tummalla laudalla verhoiltu paritalo yllättää. Se paljastaa todellisen luontonsa vasta kun nousee portaita pitkin yläkertaan. Päätyseinän levyiset ikkunat päästävät kirkasta talvista valoa sisään niin, että lähes häikäisee. Valo pääsee vaivatta kurottumaan keittiön, ruokatilan ja olohuoneen joka nurkkaan, ja tilaa halkovat vain talon alkuperäiset puutolpat, joiden varaan elementtitalo on rakennettu. 1970-luvun talon tilat tuntuvat paljon huonekorkeuttaan avarammilta: ne tuntuvat sulautuvan osaksi ympäröivää luontoa suurten ikkunoiden läpi.

”Täällä ei ole koskaan ihan valkoista valoa, sillä alkuperäinen mäntypaneelikatto tekee valosta vähän kellertävää. Kesäisin valo on hyvin vihreää puiden takia”, kertoo Sanna ja osoittelee pihan vierestä alkavaa metsää.

Sanna, hänen miehensä Ville sekä heidän kaksostyttönsä Cecilia ja Olivia asettuivat taloksi pari vuotta sitten asuttuaan yhteensä seitsemän vuotta ulkomailla. Villen työt veivät Shanghaihin ja Yhdysvaltojen Illinoisiin ja Texasiin, mutta Kauniainen valikoitui paluupaikkakunnaksi hieman sattumanvaraisemmin.

”Meillä ei ole varsinaisesti siteitä pääkaupunkiseudulle. Tärkeintä oli, että lapset pääsisivät yhdellä bussilla kansainväliseen kouluunsa ja tanssitreeneihin, mikä onnistuu täältä hyvin. Kauniaisissa viehätti myös kylämäisyys ja tunnelma. Olen puhunut ihmisten kanssa kahdessa kuukaudessa enemmän kuin Texasissa kahdessa vuodessa.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.