Sisustus Tilaajille

Seinänkokoinen Venus ja taidetta kaikkialla – taiteilija Veera Sorrin kodissa on hallittu kaaos

Taiteilija Veera Sorrin mielestä hänen sisustus­tyylinsä punainen lanka on yhtenäisyyden puuttuminen. Huomiosta kilpailevat niin taide kuin kiinnostavat, yhteen tuodut esineetkin.

Kun taiteilija Veera Sorri muutti uuteen kotiin, katutaso vaihtui kattojen korkeudelle. Mukana muutti myös seinänkokoinen Venuksen syntymä -teos. Teos ei mahtunut taloyhtiön hissiin ja portaikkoonkin vain palasina. Olohuoneen seinällä se näyttää jälleen ehjältä ja saa häpeilemättömän huomion osakseen.

Niin saa myös Sorrin tekemä taide: Veeran teoksia on esitelty Vogue-lehdessä ja häntä on kutsuttu myös ryhmänäyttelyihin Roomaan ja New Yorkiin.

Vaikka Sorri on aina tiennyt osaavansa piirtää, koki taiteilijuus täyskäännöksen pandemian tuoman ylimääräisen ajan myötä.

”Pohdin, että mitä ihmettä teen kaikella sillä ajalla. Ensin hidastin ja sitten hengittelin. Ja kun sain siitä tarpeekseni aloin vimmaisesti maalata.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seinänkokoinen Venus ja taidetta kaikkialla – taiteilija Veera Sorrin kodissa on hallittu kaaos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.