Sisustus Tilaajille

Vesa ja Mervi tekivät kaupat jugendhuvilasta ensivisiitillä: ”On luksusta, kun jokaiselle on riittävästi omaa tilaa”

Joskus ensimmäinen on se oikea. Näin kävi helsinkiläisille Vesalle ja Merville, jotka löysivät perheelleen viehättävän maalaiskodin modernisti sisustetusta jugendhuvilasta.

Tarkkasilmäinen autoilija, joka huristelee vanhaa ykköstietä Turusta ­kohti Saloa, saattaa havaita oikealla metsikön takaa pilkistävän jotain tornimaista. Korkein Villa Wuorelan neljästä kattopiikistä siellä tähyilee ympärilleen.

Paikallisten piikkihuvilaksikin kutsumasta jugendtyylisestä talosta tuli Vesa Perälän ja Mervi Palanderin perheen koti syksyllä ­viisi vuotta sitten.

”Olemme aina olleet liikkuvainen perhe, ­joka ei viihdy vuosikausia samassa asuinpaikassa. Koti Helsingin Tapanilassa oli palvellut hyvin, mutta päätimme laittaa sen myyntiin ja ryhtyä katselemaan jotain uutta”, Vesa kertoo.

Kun alkoi näyttää siltä, että koti saat­taisi mennä nopeasti kaupaksi, perheelle tuli ­kiire etsiä uusi osoite. Vesa naputteli Etuoven ­hakuun: 200 m2, Varsinais-Suomi, Uusimaa. Ensimmäisenä ruudulle pompahti koristeellinen puutalo Piikkiössä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vesa ja Mervi tekivät kaupat jugendhuvilasta ensivisiitillä: ”On luksusta, kun jokaiselle on riittävästi omaa tilaa”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.