Sisustus Tilaajille

Vau, mikä koti! Vilman ja Jessen talo on pormestarin entinen edustuskoti ja täynnä upeita yksityiskohtia

Miltä kuulostaa koti, jossa voi nappia painamalla kutsua sisäkön tai nauttia näkymistä kahdeksan neliön ikkunasta? Maikolan perhe asuu pormestarin entisessä edustuskodissa 1950-luvun herkuilla.

Katu oli vieras, mutta alue tuttu. Vilma ja Jesse Maikola olivat etsineet uutta kotia Rauman ympäristöstä puolitoista vuotta. Syksyllä 2019 myyntiin tuli kiinnostava 1950-luvun puolitoistakerroksinen omakotitalo.

”Minun ja Jessen ensimmäinen yhteinen koti oli tällä ­samalla alueella 1940-luvun kerrostalossa. En kuitenkaan koskaan aikaisemmin ollut käynyt tällä kadulla tai nähnyt tätä taloa”, Vilma kertoo.

Kiinteistövälittäjän kuvista välittyi vaikutelma suuria remontteja vaativasta talosta. Vilmaa talon mahdolliset kunnostustyöt hirvittivät.

”Onneksi tulimme esittelyyn, sillä hymyni leveni sitä mukaan kun kiersimme talossa. Täällä oli iso olohuone, erillinen ruokahuone ja paljon sellaisia alkuperäisiä yksityiskohtia, joista olimme voineet vain unelmoida. Talo oli hyvässä kunnossa, vain kellarikerroksen sauna ja pesuhuone vaativat perusteellisemman remontin.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vau, mikä koti! Vilman ja Jessen talo on pormestarin entinen edustuskoti ja täynnä upeita yksityiskohtia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.