Kanankoivet uunissa
Broilerinkoivet uunissa ovat maukasta kaluttavaa. Broilerinkopinuijat maustetaan sitruunalla, valkosipulilla ja timjamilla. Broilerinkoipien lisukkeeksi voi kypsentää vaikka uuniporkkanoita samalla lämmöllä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Broilerinkoivet eli kanankoivet uunissa:
- 12 broilerinkoipinuijaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- raastettu luomusitruunan kuori
- puolen sitruunan mehu
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl Chili & Lime -maustetta
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl hunajaa
- ¼ ruukku tuoretta timjamia
Pannulle myöhemmin
- maissin tähkiä
Valmistusohje
Broilerinkoivet eli kanankoivet uunissa valmistetaan näin.
1. Sekoita mausteet keskenään. Huuhdo broilerin koivet, kuivaa ja aseta uunivuokaan. Kaada päälle mausteseos ja pyörittele koipia liemessä.
2. Kypsennä kanankoivet uunissa 200 asteessa. Kanankoivet ovat kypsät noin 30 minuutissa.
3. Lisää 15 minuutin kuluttua pannulle esikeitetyt maissintähkät.
Vinkki: Broilerinuijan luiseen päähän kääräisty folionpala pitää kädet puhtaina broilerinkkoipia kalutessa.
Lue myös: Näin teet herkullista arkiruokaa broilerista
Lue myös Anna.fi: Broileri padassa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kanankoivet uunissa