Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kanankoivet uunissa

Broilerinkoivet uunissa ovat maukasta kaluttavaa. Broilerinkopinuijat maustetaan sitruunalla, valkosipulilla ja timjamilla. Broilerinkoipien lisukkeeksi voi kypsentää vaikka uuniporkkanoita samalla lämmöllä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Broilerinkoivet eli kanankoivet uunissa:

  • 12 broilerinkoipinuijaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • raastettu luomusitruunan kuori
  • puolen sitruunan mehu
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl Chili & Lime -maustetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ ruukku tuoretta timjamia

Pannulle myöhemmin

  • maissin tähkiä

Valmistusohje

Broilerinkoivet eli kanankoivet uunissa valmistetaan näin.

1. Sekoita mausteet keskenään. Huuhdo broilerin koivet, kuivaa ja aseta uunivuokaan. Kaada päälle mausteseos ja pyörittele koipia liemessä.

2. Kypsennä kanankoivet uunissa  200 asteessa. Kanankoivet ovat kypsät noin 30 minuutissa.

3. Lisää 15 minuutin kuluttua pannulle esikeitetyt maissintähkät.

Vinkki: Broilerinuijan luiseen päähän kääräisty folionpala pitää kädet puhtaina broilerinkkoipia kalutessa.

Lue myös: Näin teet herkullista arkiruokaa broilerista

Lue myös Anna.fi: Broileri padassa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kanankoivet uunissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.