Dukkahilla maustettu lohipastrami
Dukkahilla maustettu lohipastrami kuorrutetaan paahteisella ja mausteisella pistaasimausteella ja tarjotaan juhlavan sahramimajoneesin kanssa. Näyttävää tarjottavaa, takuumaukasta ja helppoa valmistaa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Dukkahilla maustettu lohipastrami
600 g
lohifileetä (paksusta keskiosasta)
1 rkl
sokeria
1 rkl
karkeaa merisuolaa
Dukkah
50 g (1 dl)
suolattomia pistaaseja
1/2 rkl
fenkolinsiemeniä
1/2 rkl
korianterinsiemeniä
1/2 dl
seesaminsiemeniä
1 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
sumakkia
1/2 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Dukkahilla maustettu lohipastrami