Reseptit
yli 60 min

Fenkoli-kurkkusalaatti

Raikas lisä aterian kylkeen on mummonkurkkujen tekniikalla valmistettu veikeä fenkoli-kurkkusalaatti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Fenkoli-kurkkusalaatti:

1 pieni fenkoli
1/2 kurkku
3 rkl vettä
2 rkl sokeria
2 rkl väkiviinaetikkaa
1 tl sormisuolaa
2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Leikkaa fenkoli ohuenohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi kurkku.

2. Mittaa vesi, sokeri ja etikka kattilaan. Kiehauta ja kaada viipaloitujen fenkolien päälle. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää seokseen kurkku, suola ja tilli. Laita jääkaappiin ja anna maustua vähintään 30 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 4/19.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Fenkoli-kurkkusalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X