Friteeratut kesäkurpitsankukat
Friteeratut kesäkurpitsankukat ovat ihania! Jos et ole vielä syönyt kesäkurpitsan kukkia, nyt se kannattaa! Kukka on kuin suunniteltu juustoiselle täytteelle kipoksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Friteeratut kesäkurpitsankukat
8
kesäkurpitsankukkaa
Täyte
125 g
ricottajuustoa tai pehmeää vuohenjuustoa
1
sitruunan raastettu kuori
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
suolaa
1 tl
hunajaa
Frittitaikina
1 1/2 dl
lagerolutta kylmänä
1 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
maissitärkkelystä
1/2 tl
ruokasoodaa
1 tl
suolaa
Uppopaistamiseen
1 l
rypsiöljyä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Friteeratut kesäkurpitsankukat