Gluteeniton voileipäkakku
Gluteeniton voileipäkakku on saanut vaikutteita Lähi-idän keittiöstä. Gluteenittomien leipäviipaleiden väliin kerrostetaan aurinkokuivattuja tomaatteja, ruohosipulia ja hummusta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton voileipäkakku
6-8 viipaletta
vaaleaa gluteenitonta paahto- tai vuokaleipää
6-8 viipaletta
tummaa gluteenitonta paahto- tai vuokaleipää
Gluteeniton voileipäkakku, kostutus
1/2-1 dl
kasvisientä tai laimeaa sitruunamehua
Hummustäyte
1 prk (225 g)
valmista hummusta
1/2
kurkku
1 ruukku
ruohosipulia hienonnettuna
Aurinkokuivattu tomaatti -täyte
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
Kuorrutus
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
majoneesia
Koristelu
retiisejä, oliiveja, kirsikkatomaatteja, yrttejä ja/tai villiyrttejä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton voileipäkakku