Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillattua ananasta ja rommikinuskia

Grillattu ananas toimii ihanasti kuuman kinuskikastikkeen kera. Aikuisten kastike terästetään tilkalla rommia, lasten annoksesta sen voi mainiosti jättää pois. Saat kinuskikastikkeeseen huikean hyvän makuvivahteen, kun korvaat osan valkoisesta sokerista aromikkaalla muscovadosokerilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillattu ananas:

1 tuore ananas
Mainos

Kuuma rommi-kinuskikastike:

2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl muscovadosokeria
25 g voita
1.5 rkl tummaa rommia
Lisäksi varrastikkuja

Valmistusohje

Grillatun ananaksen valmistusaika on noin 20 minuuttia, mutta muista varata 30 minuuttia grillitikkujen liotukseen ennen grillausta.

1. Valmista ensin kinuski. Keitä kermaa, sokeria ja muscovadosokeria kattilassa ilman kantta noin 20 minuuttia tai kunnes kinuski sakenee.

2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon voinokare ja rommi ja sekoita kastike tasaiseksi.

3. Liota varrastikkuja vedessä puolisen tuntia ennen grillaamista. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti puoleltaan.

4. Tarjoa kuuman kinuskikastikkeen kanssa.

Katso myös: Grillattu vesimeloni

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattua ananasta ja rommikinuskia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X