Reseptit
alle 30 min
4

Grillattua ananasta ja rommikinuskia

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 tuore ananas

Kuuma rommi-kinuskikastike:

2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl muscovadosokeria
25 g voita
1.5 rkl tummaa rommia
Lisäksi varrastikkuja

Valmistusohje

  • Valmistusaika 20 minuuttia + grillitikkujen liotus

1. Valmista ensin kinuski. Keitä kermaa, sokeria ja muscovadosokeria kattilassa ilman kantta noin 20 minuuttia tai kunnes kinuski sakenee.

2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon voinokare ja rommi ja sekoita kastike tasaiseksi.

3. Liota varrastikkuja vedessä puolisen tuntia ennen grillaamista. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti puoleltaan.

4. Tarjoa kuuman kinuskikastikkeen kanssa.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattua ananasta ja rommikinuskia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X