Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmärahka

Hedelmärahka on makean raikas jälkiruoka raskaammankin aterian päätteeksi. Vaahtoutuva vaniljakastike tekee rahkasta samettisen pehmeän.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Hedelmärahka

  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 225 g ananasmurskaa
  • 1 banaani
  • 1 omena
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

Hedelmärahka valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa purkillinen vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vaahdoksi.
  2. Yhdistä vaniljavaahto 250 grammaan maitorahkaa. Mausta halutessasi 1-2 ruokalusikallisella sokeria.
  3. Valuta pieni purkillinen ananasmurskaa.
  4. Kuori ja paloittele banaani ja omena.
  5. Lisää hedelmät rahkan joukkoon. Lisää ruokalusikallinen sitruunamehua. Sekoita tasaiseksi.
  6. Annostele hedelmärahka kulhoihin ja koristele halutessasi hedelmäpaloilla ja mintunlehdillä.

Vinkki! Ananasmurskan sijaan voit paloitella rahkaan kolmasosan tuoreesta ananaksesta.

Vinkki! Hedelmärahkaan sopivat myös mango ja persikka. Kokeile myös appelsiinirahkaa.

Hedelmärahka valmistuu helposti purkkiananaksen sijaan myös tuoreesta ananaksesta.

Lue myös Anna.fi: Hedelmä-mantelipuuro


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmärahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.