grillatut jättikatkaravunpyrstöt Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillatut jättikatkaravunpyrstöt

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

  • 500 g jättikatkaravunpyrstöjä
  • 0.5 dl öljyä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • raastettu sitruunan kuori
  • puolen sitruunan mehu
  • ripaus chiliä
  • rouhittua mustapippuria
  • merisuolaa myllystä

Valmistusohje

 

1. Sulata katkarapuja yön yli jääkaapissa.

2. Sekoita mausteet öljyyn. Kaada ravut siivilään. Anna valua ja kaada uunipannulle. Kaada mausteliemi päälle ja grillaa uunin grillivastuksen alla muutama minuutti.

3. Anna jäähtyä liemessä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillatut jättikatkaravunpyrstöt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.