Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Halloumisalaatti

Halloumisalaatti tuo kevään kielelle. Halloumijuustoon kannattaa aina paistaa tai grillata rapea pinta. Juuston suolainen maku korostuu paistettaessa. Pirtsakka jogurttikastike täydentää salaatin. Sen maun salaisuus piilee suolasitruunassa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Halloumisalaatti

250 g halloumijuustoa
2 rkl oliiviöljyä
2 sydänsalaattia tai muuta rapeaa salaattia
1 kurkku
250 g kirsikkatomaatteja
150 g retiisejä
2 appelsiinia
Mainos

Jogurttikastike

2 dl kreikkalaista maustamatonta jugurttia
1/2 suolasitruunaa hienonnettuna tai ½ sitruunan puristettu mehu
2 oksaa tuoretta minttua tai oreganoa (kuivattua 1 ½ tl)
1 rkl juoksevaa hunajaa
(1 tl suolaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Halloumisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X