Halloumisalaatti
Halloumisalaatti tuo kevään kielelle. Halloumijuustoon kannattaa aina paistaa tai grillata rapea pinta. Juuston suolainen maku korostuu paistettaessa. Pirtsakka jogurttikastike täydentää salaatin. Sen maun salaisuus piilee suolasitruunassa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Halloumisalaatti
250 g
halloumijuustoa
2 rkl
oliiviöljyä
2
sydänsalaattia tai muuta rapeaa salaattia
1
kurkku
250 g
kirsikkatomaatteja
150 g
retiisejä
2
appelsiinia
Jogurttikastike
2 dl
kreikkalaista maustamatonta jugurttia
1/2
suolasitruunaa hienonnettuna tai ½ sitruunan puristettu mehu
2 oksaa
tuoretta minttua tai oreganoa (kuivattua 1 ½ tl)
1 rkl
juoksevaa hunajaa
(1 tl
suolaa)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Halloumisalaatti