Haukikalapuikot ja punajuuritartarkastike
Haukikalapuikot tehdään ruodottomasta haukifileestä. Rapeat niistä saadaan pankojauhokuorrutuksella. Tämä kalapuikko-ohje muuttaa käsityksesi hauesta. Punajuritartar on täydellinen lisuke niille.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Haukikalapuikot
500 g
ruodottomaksi fileoitua haukifileetä
1 tl
suolaa
2 dl
spelttivehnäjauhoja
1 tl
valkopippuria
2
kananmunaa
2 dl
pankojauhoa
Paistamiseen
rypsiöljyä
Punajuuritartarkastike
2 1/2 dl
valmista majoneesia
1/4 dl
valmista punajuurimehua
2
kovaksi keitettyä kananmunaa
1
maustekurkku kuutioituna
2
etikkapunajuurta kuutioituna
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Haukikalapuikot ja punajuuritartarkastike